Uitvoerder van het kunsten- en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Online aanvragen

KIOSK

U kan enkel via KIOSK (Integraal OpvolgSysteem Kunsten) online subsidies aanvragen binnen het nieuwe Kunstendecreet. Meer info over het gebruik van deze webapplicatie vindt u in de presentatie (prezi), in de handleiding KIOSK (pdf) / Manual KIOSK in English (pdf) en in de rubriek Vragen over KIOSK.


Meer info

Als bij het opstellen van uw subsidieaanvraag niet alles duidelijk is, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kunsten. U kunt uw vragen hierover stellen via het contactformulier in KIOSK of via kiosk@vlaanderen.be. Gelieve daarbij het dossier-ID en de naam van de persoon of organisatie die u vertegenwoordigt in de onderwerpsregel te vermelden. Neem zeker ook de veelgestelde vragen op deze website eens door.

 

Schrijf je via Kunstenpunt in op de infosessies en workshops over het Kunstendecreet en lees praktische informatie in een online praktijkgids. Hebt u nog meer informatie nodig om uw aanvraag te situeren binnen de mogelijkheden van het Kunstendecreet, dan kunt u bij Kunstenpunt ook terecht via e-mail en telefoon. Let op: maatwerk zoals aanvraagdossiers nalezen, begrotingen maken, contracten of statuten opstellen, behoren niet tot de opdracht van het steunpunt. Als