Uitvoerder van het kunsten- en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Nieuws

Beoordelaars voor de commissies Kunsten: oproep verlengd tot 10 juli

02.07.2018
NTGent(c)PhileDeprez
NTGent(c)PhileDeprezNTGent(c)PhileDeprez

U hebt nog tot  dinsdag 10 juli de kans om beoordelaar te worden in de Beoordelingscommissies Kunsten. De oproep werd zopas met een week verlengd. Iedereen met kennis over de kunstensector, een kritische geest en een precieze pen maakt een kans. Schrijf u dus snel in!

Als kunstenorganisaties of kunstenaars een subsidie willen krijgen van de Vlaamse overheid, dan dienen ze een dossier in. Die dossiers worden op zakelijk vlak beoordeeld door medewerkers van het team Kunsten en Cultureel Erfgoed en op inhoudelijk vlak door de leden van de verschillende beoordelingscommissies. Zo’n commissie bestaat uit één voorzitter en zeven beoordelaars.

Informatie over wat er van beoordelaars Kunsten wordt verwacht, vindt u op deze site onder Wat doen we > Uitvoeren kunstenbeleid > Commissies.

Bent u geïnteresseerd? Stel u dan kandidaat als beoordelaar Kunsten voor 10 juli via iedereenkanzetelen.be.

Alle kandidaturen worden zorgvuldig gescreend. Op basis van het resultaat van die screening beslist de minister van Cultuur over de uiteindelijke benoeming van de beoordelaars. De nieuwe pool beoordelaars gaat aan de slag vanaf januari 2019.

Voor meer info kunt u bellen naar 02 553 68 42 (maandag van 14 tot 17 uur en dinsdag van 9.30 tot 12 uur) of mailen naar kunsten@vlaanderen.be. De medewerkers van het team Kunsten en Cultureel Erfgoed geven u graag extra informatie.